Scroll Top

Podrška Launcheru uoči Demo dana

Demo dan prvog niškog akcelerator programa Launcher, zakazan je za 23.april u niškom Naučno-tehnološkom parku. Kako bi zajedno ispratili završnicu programa, Nova.rs, IT Network, Biznis & Finansije, GM Businesss & Lifestyle, Internet ogledalo i Uživo 24h Dijaspora pružili su podršku projektu u kojem je 17 timova imalo prilike da prikaže svoje startup ideje, učestvujući u borbi za novčanu nagradu, ali i razvoj biznisa.

U toku tri meseca trajanja, projekat je prošao kroz dve faze u kojima su učesnici imali priliku da kroz niz intenzivnih radionica, uz podršku iskusnih stručnjaka iz različitih oblasti razviju svoja inovativna tehnološka rešenja i pripreme ih za plasman na tržište.

Preostali timovi imaće priliku da pred komisijom i potencijalnim partnerima prezentuju svoje ideje, kao i da pripreme svoj pitch deck za buduće investitore.

Čitav projekat realizovan je od strane Naučno-tehnološkog parka Niš i finansiran od strane Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija i kompanije Fazi.

Leave a comment