Scroll Top

Novosti

Clear Filters

Pravna regulativa i zaštita intelektualne svojine predstavljaju ključne teme koje zahtevaju pažnju i razumevanje…

Jednu od poslednjih radionica u okviru Launcher programa posvetićemo temi “Pravna regulativa i zaštita intelektualne svojine”…

Predavanje Daneta Atanaskovića u okviru Launcher programa naglasilo je ključnu ulogu pitch deck-a kao neizostavnog alata u poslovnom svetu.

U okviru Modula 9, istaknuta tema će biti “Pitch Deck”, koju će prezentovati Dane Atanasković, stručnjak sa više od 10 godina iskustva u radu sa startapima.

Prošle nedelje je održano predavanje na temu “Sales Tech” unutar modula 8, koje je timovima približio Bojan Popić.

U četvrtak 28.3. u okviru Modula 8, održaće se predavanje na temu “Sales tech”, koje će prezentovati Bojan Popić.

Osnivač marketing agencije Lobohouse, Nikola Mladenović, zatvorio je seriju predavanja o digitalnom marketingu.

Učesnici Faze 2 Launcher programa su ove nedelje ponovo imali priliku da istraže oblast digitalnog marketinga.

U četvrtak, 21. marta, timovi će imati priliku da prisustvuju predavanju na temu “Digitalni marketing”, koje će voditi Nikola Mladenović…

U sredu, 20. marta, u okviru Modula 7, održaće se predavanje na temu “Uvod u marketing”, koje će voditi Marko Dimitrijević.

Tokom ove nedelje odabrani timovi druge faze projekta Launcher, prisustvovali su predavanjima Ivana Savića i Đorđa Ćelića, koji su podelili svoja znanja i iskustva.

Učesnike druge faze projekta Launcher, očekuje predavanje na temu “Građenje Brenda i korisničnog iskustva sa Ivanom Savićem.

Tokom ove nedelje, istraživali smo temu “Analiza konkurencije i strategije pozicioniranja” na radionici koju je vodila Aleksandra Vuković…

U okviru druge faze projekta Launcher, timovi će ove nedelje imati priliku da prisustvuju predavanju na temu “Istraživanje konkurencije i strategija pozicioniranja”…

Tema predavanja Domena Bole, osnivača CO-CREATION, održanog u sredu 28.02 bila je “Prioritizacija i testiranje ciljnih segmenata” i “Model validation – Customer / problem fit”.